Gegarandeerde levering voor Kerstmis
Bestel voor 22/12

Nous avons détecté une meilleure version du site pour vous.

We have detected a better version of the website for you.

Wij hebben een betere versie van de website voor u gedetecteerd.

Nous avons détecté une meilleure version du site pour vous.

Nous avons détecté une meilleure version du site pour vous.

Nous avons détecté une meilleure version du site pour vous.

We have detected a better version of the website for you.

We have detected a better version of the website for you.

We have detected a better version of the website for you.

We have detected a better version of the website for you.

Wij hebben een betere versie van de website voor u gedetecteerd.

Wir haben eine bessere Version der Webseite für Sie gefunden.

Wir haben eine bessere Version der Webseite für Sie gefunden.

Olemme löytäneet sinulle verkkosivuston paremman version.

Našli jsme pro vás lepší verzi těchto webových stránek.

Znaleźliśmy dla Ciebie lepszą wersję strony internetowej.

Vi har fundet en bedre version af hjemmesiden for dig.

Vi har hittat en bättre version av hemsidan för dig.

Vi har funnet en bedre versjon av denne nettsiden for deg.

Abbiamo individuato, per Voi, una versione migliore del sito internet.

Ми знайшли кращу версію вебсайту для Вас.

Мы обнаружили лучшую версию сайта для вас.

Hemos detectado una mejor versión del sitio web para ti.

Wij antwoorden
aan uw vragen.

Typ het sleutelwoord of sleutelwoorden gerelateerd aan uw vraag,
scheidt ze met een komma.

scroll omlaag
om alle vragen te lezen
 • Is de Luminette geschikt voor kinderen?

  De Luminette wordt niet aangeraden voor kinderen onder de 12 jaar omwille van de ontwikkeling van hun ooglenzen.

 • Kan ik de Luminette gebruiken als ik lijd aan cataract?

  De ooglens is vertroebeld en laat minder licht binnen : de Luminette zou minder effectief zijn, dus het zal nodig zijn de Luminette langer te dragen.

 • Kan ik de Luminette gebruiken als ik geopereerd ben aan de cataract?

  Wij raden u aan advies van uw oogarts te vragen voordat u lichttherapie begint.

 • Kan ik de Luminette gebruiken als ik schade heb aan het netvlies of een oogziekte heb?

  We raden u dit af. In deze gevallen vraagt u best advies aan uw oogarts.

 • Wanneer moet de Luminette geladen worden?

  Het aantal LED (1 tot 4) die oplichten wanneer u de Luminette uitzet geeft een indicatie over het niveau van de batterij: 1 LED betekent dat u uw Luminette zal moeten laden na de volgende sessie. Als het waarschuwingslampje knippert bij het inschakelen van het apparaat betekent het dat uw Luminette niet meer genoeg kracht heeft voor een volledige sessie.

 • Hoe lang moet het apparaat opgeladen worden?

  Het duurt ongeveer vijf uur om de Luminette volledig op te laden (het lampje stopt met knipperen).

 • Hoe weet ik of de Luminette goed gepositioneerd is?

  De Luminette is goed geplaatst als, wanneer u in de spiegel kijkt, het blauwe licht bereikt de onderste helft van uw ogen. Als het niet het geval is, pas het correct aan door het neusstuk te plaatsen in de spleet.

 • Hoe lang moet ik de Luminette dragen?

  Het hangt af van de gekozen intensiteit. Intensiteit 1 = 45 min/dag. Intensiteit 2= 30 min/dag. Intensiteit 3= 20 min/dag. De Luminette zal u waarschuwen door tijdens het einde van de sessie te knipperen.

 • Kan ik de Luminette dragen in het vliegtuig?

  Zonder uw buurman te storen (of voor zijn nieuwsgierigheid te vrezen!), kunt u uw Luminette in het vliegtuig gebruiken. Zorg ervoor dat u de planning die door het apparaat gegeven wordt opvolgt.

 • Wat is de leveringstermijn?

  2 tot 4 werkdagen voor een verzending in België of Frankrijk . 3 tot 5 werkdagen voor een verzending naar de rest van Europa.

 • Is het schadelijk voor de ogen de Luminette te dragen ?

  Nee. Op welke argumenten baseren we dit antwoord? 1. Het licht uitgestraald door de Luminette is een wit licht verrijkt met blauw, en een tamelijk lage intensiteit (1500 lux). Ter vergelijking; de meeste lichttherapie lampen stralen een licht van 10.000 lux. 2. Het spectrum werd speciaal geselecteerd om de mogelijke risicodragende golflengten uit te sluiten (UV en naasten van de UV).3. De Luminette werd geëvalueerd onder de norm IEC 62471 en werd beschouwd als een veilig product voor de ogen. 4. We hebben meer dan 20.000 exemplaren van ons hoofdproduct sinds 2007 verkocht en hebben tot nu toe geen klachten ontvangen.

 • Waar wordt de Luminette gemaakt?

  Behalve het hoesje en de lader, wordt de Luminette vervaardigd in België.

 • Als ik een probleem heb met de Luminette, wat moet ik doen?

  Ik heb de Luminette in een winkel of in een apotheek gekocht : U heeft 2 mogelijkheden. U gaat bij dit verkooppunt en u maakt gebruik van de klantenservice. Of u stuurt ons de Luminette terug per post in een beveiligde verpakking, met aankoopbewijs, uitleg over het probleem en uw gegevens. De eerste oplossing neemt meer tijd in beslag maar is zonder kosten voor u. Ik heb de Luminette via Internet gekocht: u stuurt ons de Luminette terug ofwel per post (ter uw kosten), ofwel gratis via Kiala. In dit geval, sturen wij u een sticker die u moet printen en plakken op de verpakking. U brengt dan het pakket in een Kiala punt (gegevens te vinden op de Kiala-site). Wij behandelen de aanvragen binnen 5 werkdagen (vanaf receptie van de Luminette) en wij houden u op de hoogte per email of per telefoon.

 • Hoe lang duurt de garantie van de Luminette?

  Uw Luminette heeft een garantie van 2 jaar. Deze garantie dekt productiefouten en gebreken die kunnen optreden bij normaal gebruik van het apparaat.

 • Hoe kan ik me op de garantie van de Luminette beroepen?

  Het aankoopbewijs fungeert als garantie.

 • Zijn er bijwerkingen?

  De bijwerkingen gerelateerd aan de Luminette zijn relatief zwak en kortstondig . Deze kunnen omvatten: Hoofdpijn / Vermoeide ogen / Misselijkheid. Maatregelen te treffen om deze te vermijden, verminderen of verzwakken: Gebruik altijd de Luminette in een goed verlichte kamer / Verminder de lichtintensiteit van de Luminette als deze reacties optreden / Gebruik het apparaat niet meer gedurende enkele dagen, totdat de reacties verdwijnen , en probeer dan het opnieuw.

 • Hoe snel zal ik beginnen mij beter te voelen?

  Het "stimulerende" effect van de Luminette is bijna onmiddellijk. Vanaf de eerste dagen, zal u een energieboost en verbeterde humeur voelen. Het effect op de biologische klok is minder snel en duurt tussen de 4 tot 7 dagen.

 • Hoe vaak moet ik de Luminette dragen?

  Een keer per dag.

 • Hoe kan ik weten of de Luminette opgeladen moet worden?

  Wanneer u het apparaat uitschakelt, ziet u tussen 1 en 4 LED's die u een indicatie geven van de resterende levensduur van de batterij (4 LED's aan = maximale levensduur van de batterij, 3 LED's aan = de batterij is driekwart opgeladen, 2 LED's aan = de batterij is half opgeladen, 1 LED aan = de batterij is voldoende opgeladen om een complete sessie te maken maar vergeet niet de Luminette erna op te laden, 0 LED aan = de batterij is onvoldoende opgeladen om een volledige sessie te maken).

 • Quelle intensité est-il conseillé de choisir ?

  Trois possibilités s’offrent à vous. 1ère position = durée d’utilisation 45 min. ; 2ème position = durée d’utilisation 30 min. ; 3ème position = durée d’utilisation 20 min. Optez pour l’intensité qui vous semble la plus confortable. Lorsque le temps de séance est écoulé, les LED clignotent 3 fois pour vous en avertir. Elles restent ensuite allumées pour vous permettre de continuer votre séance si vous le souhaitez.

 • Is de Luminette voor mij gemaakt?

  De Luminette is voor jou gemaakt als: - je op dit moment geen energie hebt, je hebt tijdelijke moraaldalingen. - u maakt zich zorgen over de winterdepressie (overgevoeligheid voor de daling van de helderheid in de herfst-winterperiode). - u kent slaapproblemen, slapeloosheid, enz. - u kent episoden van chronische vermoeidheid. - u lijdt aan milde of matige depressie. In het geval van een ernstige depressie, kunt u de effecten van uw huidige behandeling verbeteren met behulp van de Luminette. - u maakt zich zorgen over postpartumdepressie of babyblues - u reist veel en u wordt regelmatig blootgesteld aan jetlag - u werkt 's nachts en wilt langer slapen

 • Hoe gaat de Luminette aan en uit?

  Een aan/uitknop bevindt zich naast de LED's van de Luminette. Druk gewoon eenmaal om het in te schakelen en blijf 2-3 seconden op de knop drukken om het uit te schakelen.

 • Kan ik de Luminette dragen met een bril of kontaktlenzen?

  Ja, de Luminette maakt het gebruik met contactlenzen en een bril mogelijk. Plaats de Luminette gewoon over uw normale bril.

 • Hoe kan ik de Luminette onderhouden?

  De Luminette is een apparaat voor persoonlijk gebruik. Bewaar het apparaat in zijn beschermhoes tussen elk gebruik. Om de Luminette schoon te maken, neemt u een zachte doek die bevochtigd is met een beetje schoon water. Bescherm ook het holografische vizier, dat kwetsbaarder is en vermijd dat u uw vingers erop legt. Als er vlekken verschijnen ondanks uw voorzorgsmaatregelen, reinig ze dan gewoon met een wattenschijfje.

 • Waarom moet ik soms het daglicht vermijden?

  Het vermijden van zonlicht op bepaalde tijden van de dag is nog een andere fundamentele stap om de biologische klok sneller aan te passen aan uw nieuwe uurrooster. Over het algemeen is het het beste om het licht 2 uur voor u naar bed gaat te vermijden.

 • Waar kan ik de app MyLuminette downloaden.

  U kan de app downloaden op Google Play en Apple Store door te zoeken naar "MyLuminette".

 • Waarvoor dient de app?

  MyLuminette is bijzonder nuttig voor het bestrijden van jetlag. MyLuminette maakt een programma op basis van uw leeftijd, de tijd waarop u opstaat en uw vluchtschema.

 • Ik ben de neussteun verloren. Wat kan ik doen?

  Maakt u geen zorgen ! U kunt afzonderlijk altijd de neusstuk op ieder moment bestellen. De eenheidsprijs van een neusstuk is 7,5 euro. Om te bestellen, moet u op onze site gaan en klikken op "bestellen". U moet kiezen voor "ik bestel een neussteun". De levering zal 2 tot 4 dagen na bestelling gebeuren per post samen.

 • De Luminette is uitgerust met een Bluetooth-zender. Is het gevaarlijk voor de gezondheid?

  Bluetooth is uitgeschakeld wanneer de Luminette is uitgeschakeld. Tijdens de behandeling zendt Bluetooth elke 100 ms een advertentiebericht uit. Dit bericht wordt gebruikt om de aanwezigheid van de Luminette aan een nabijgelegen smartphone aan te kondigen. Wat betreft de gevoeligheid, moet u weten dat dit zeer korte bericht minder dan 400 µs duurt, zodat de emissie in feite niet 0,4% van de tijd plaatsvindt. Bovendien hebben we het hier over Bluetooth Low Energy en onze zender heeft een uitgangsvermogen van 1 mW, te vergelijken met traditionele Bluetooth-apparatuur (zoals een draadloze headset) die vaak 10X luider (10 mW) uitzendt of WiFi die uitzendt op 100mW.

Application Luminette
Gratuit

Leef effectief
de ervaring.

Downloaden van de applicatie myLuminette op:

Lumière pour le monde

1 gekochte Luminette
= 1€ voor
de strijd
tegen blindheid.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies

Zal akkoord gaan en niet opnieuw tonen

Kies uw taal:

Europe

North America

Oceania